Ana Belen Festival Pedralbes Barcelona 2019 laia andreu photography
Ana Belén – Festival Pedralbes © En Escena

Una nit màgica a Pedralbes

Una nit al Festival Jardins de Pedralbes sempre és sinònim d’una nit màgica, ja sigui per l’ambient del lloc com pels artistes que hi actuen. De manera que aquella nit no va ser menys. Vam poder emocionar-nos amb l’Ana Belén i el seu nou disc, tanguejar amb Exilio Tango i conmoure’ns amb Raquel Lúa.

Raquel Lúa i Marco Boi van tocar a l’escenari Village Banc Sabadell. Raquel amb la seva senzillesa i veu dolça, i Marco al contrabaix, van posar el to poètic de la vetllada. Especialment rellevant la delicadesa i fragilitat en un concert on es van barrejar ritmes com el flamenc i els fados.

En l’escenari Alhambra dels Jardins de Pedralbes, Exilio Tango ens va enamorar amb els seus tangos argentins; especialment amb tangos tan coneguts com La última copa. En va sortir un concert íntim i amb el sentiment a flor de pell. Tot una experiència única veure ballar tangos en aquell racó amagat dels jardins.

 

Ana Belén regala Vida a l’escenari

El plat fort de la nit va arribar amb Ana Belén amb la presentació del seu últim treball Vida a l’escenari principal. En primer lloc, va interpretar diversos temes del disc com el que dóna títol al mateix, Vida, Esta vida es una regalo o Mujer valiente. Acostant-se al jazz, va versionar Cole Porter amb You’re the top, traduit com Basta ya, a més de captivar-nos amb temes com Como pudiste hacerme esto a mí.

Envoltada per l’orquestra, no es va oblidar dels seus èxits de sempre com Derroche, El hombre del piano o Lía, on el públic es va entregar emocionat cantant. Un dels moments màgics del concert, va ser quan va cantar amb el seu fill David San José No sé porqué te quiero, qui la va acompanyar a piano i veu.

Com a resultat, és difícil escollir quina cançó ens va agradar més després de dues hores de música en directe que sonava a disc, on no va faltar l’emoció ni a dalt l’escenari ni a platea.

 

  • Artista: Ana Belén & Exilio Tango & Raquel Lúa
  • Data: Dimecres 26-6-19
  • Lloc: Festival Jardins de Pedralbes

 

Ana Belen Festival Pedralbes Barcelona 2019 en escena magazine
Ana Belén – Festival Pedralbes © En Escena
Ana Belen Barcelona concert 2019
Ana Belén – Festival Pedralbes © En Escena
Exilio Tango concert barcelona
Exilio Tango – Festival Pedralbes © En Escena
Exilio Tango en escena magazine
Exilio Tango – Festival Pedralbes © En Escena
Raquel Lua concert pedralbes
Raquel Lúa – Festival Pedralbes © En Escena