Ana Guerra Bikini 2022 Barcelona concierto enescena

Ana Guerra Bikini 2022 Barcelona concierto andreulaia
Ana Guerra © En Escena

 

Ahir a la Sala Bikini va tenir lloc el concert d’Ana Guerra, cantant sortida de la factoria d’Operación Triunfo 2017. Lluny queda ja aquella noia que es va fer famosa junt amb Aitana interpretant Lo malo per arreu. Amb l’arribada de La luz del martes, el seu segon àlbum, ens trobem una artista més madura, autèntica i amb moltes coses a dir. Dins un concert en format acústic, acompanyada de Víctor Elías al piano i a la direcció musical junt amb Sergio Rojas a la guitarra, es troba inmersa en la gira Susurrándote lo que nunca te dije.

En el seu segon disc, Ana Guerra mostra la seva faceta més intimista i personal, i així ho vam palpar ahir. Només començar el concert, va fer tota una declaració d’intencions. Es va sincerar amb el públic explicant el gir que ha fet la seva carrera. Va arribar un moment que volia explicar altres coses i cantar-les d’una altra manera, encara que toqués començar de zero. Malgrat l’abisme que suposava això, fins i tot plantejant-se l’opció de marxar a un altre país, es va arriscar. I ara està feliç.

 

“Os animo a ser totalmente libres en el amor” va dir Ana Guerra

Ana Guerra és una persona que desprèn simpatia i sensibilitat. Sense perdre l’essència d’aquella Ana que va enamorar als espectadors, ahir vam veure una Ana diferent a la de Reflexión, el seu primer àlbum.

La calidesa de la seva veu i l’emoció que posa en cada cançó, fa que es creï un ambient molt especial. Lluïnt veu, tendresa i sinceritat, va aconseguir ficar-se el públic a la butxaca cantant temes com Di que sí, Tik Tak, Culpable o no o Cuentos. Com també fer-los saltar entonant a l’unison Qué sabrán, amb la bandera en mà. Reivindicant el dret a estimar a qui un vulgui, a ser totalment lliures en l’amor. Perquè “Que más da si somos diferentes. Que hablen, que más da”.

Un dels moments més màgics del concert va arribar després de tocar Ni la hora. La cantant va fer pujar a l’escenari una nena que li volia entregar un regal. L’artista la va convidar a cantar uns versos amb ella al piano, Despierta. I què millor que marcar-se un duet amb una fan teva i poder-se cantar l’una a l’altra “Que hay algo en ti que es especial”.

 

La Bikina en la Bikini

“La Bikina en la Bikini” corejaven els fans. I així va ser. Per aclamació, Ana Guerra va haver d’improvitzar a capella unes entrofes de La Bikina. Contenta, va compartir que sempre que ve a Barcelona li passen coses que no li passen a cap altre lloc. Amb humor va comentar que hauria d’haver anomenat la gira “Dónde todo pasa Tour”.

Durant tota la nit vam poder disfrutar d’una Ana Guerra radiant, mostrant felicitat i naturalitat tota l’estona contagiant als assistents. Va mostrar devoció pels seus fans explicant divertides anècdotes entre tema i tema, cantant el que ells li demanaven… com va succeïr amb Me sobra cuerpo.

I després de tantes emocions, va arribar l’hora d’acomiadar-se. Amb la cançó Cita previa va fer que tot el públic saltés amb ella per encadenar amb el tema que posa títol a l’àlbum. Ens va preguntar: ¿Sabeis que es lo bonito de Barcelona? Que es bonita con la luz del martes… I el públic va respondre aixecant folis a l’unison amb un missatge escrit cap a ella: Ets la llum de Barcelona.

 

  • Artista: Ana Guerra
  • Data: Diumenge 20-03-22
  • Lloc: Sala Bikini

 

Ana Guerra Bikini Barcelona concierto La luz del martes 2022

Ana Guerra Bikini Barcelona 2022 concierto La luz del martes

Ana Guerra Bikini 2022 Barcelona concierto laia andreu photography

Victor Elias Ana Guerra Bikini 2022 Barcelona concierto La luz del martes

Victor Elias Ana Guerra Sergio Rojas Bikini 2022 Barcelona concierto

Ana Guerra Bikini 2022 Barcelona concierto La luz del martes

Ana Guerra Bikini 2022 Barcelona concierto La Bikina

2022 Ana Guerra Bikini Barcelona concierto La luz del martes

Ana Guerra Bikini 2022 Barcelona concierto en escena magazine

Ana Guerra Bikini 2022 Barcelona concierto

Ana Guerra 2022 Bikini Barcelona concierto La luz del martes

2022 Victor Elias Ana Guerra Bikini Barcelona concierto
Víctor Elías © En Escena
Ana Guerra Bikini 2022 Barcelona concierto Sergio Rojas
Sergio Rojas © En Escena

Sergio Rojas Victor Elias Ana Guerra Bikini 2022 Barcelona concierto