diana krall 2022 Barcelona jazz Festival Pedralbes laia andreu photography
Diana Krall © En Escena

La reconeguda pianista i cantant Diana Krall ha visitat Barcelona dins la seva gira europea. I així seguir emocionant-nos amb les seves versions dels grans clàssics del jazz; com també amb els seus temes propis. El Festival de Pedralbes ha acollit aquesta nit a l’artista canadenca que com sempre ens ha brindat la seva delicadesa i passió per la música. Amb 17 àlbums al mercat, ha estat otorgada amb nombrosos premis. Dels que destaquen 2 premis Grammy: Millor Vocalista Jazz el 2000 pel disc When I look in your eyes i el 2003 per Live in Paris.

Artista debutant dels 90 amb l’àlbum independent Stepping out el 1993, ja apuntava maneres als 4 anys. Va ser llavors quan va començar a rebre classes de piano, instrument que ja s’ha convertit en una extensió d’ella mateixa. Amb una llarga trajectòria, ha realitzat concerts i gires per tot el món. Formada al Berklee College of Music i posteriorment a The Royal Conservatory of Music, Diana Krall destaca versionant grans èxits del jazz. Fins i tot l’ha portat a col.laborar amb Tony Benett amb qui conjuntament van treure al mercat l’àlbum Love is hear to stay, el 2018.

 

Diana Krall arrenca aplaudiments a Pedralbes 

En l’actualitat, la pianista està promocionant el seu darrer treball publicat el 2020 This dream of you, amb el qual al setembre desembarcarà als Estats Units per iniciar la seva gira americana. En el disc hi podem trobar temes emblemàtics com Autumn in New York, Almost like being in love, More than you know o I’m singin’ in the rain. Durant el concert, l’artista s’ha mostrat il.lusionada de poder tornar a tocar a Barcelona, lloc on feia molt de temps que no venia. I ja hi havia ganes de tornar a veure-la en directe i a més, en un lloc tan únic com els Jardins de Pedralbes amb una acústica idònea per escoltar jazz en directe.

En aquesta ocasió, ha tornat a estar acompanyada dels músics Anthony Wilson a la guitarra, Karriem Riggins a la bateria, com també Robert Hurst al contrabaix. A piano i veu, Diana Krall ha arrencat aplaudiments diverses vegades al llarg del concert mostrant-se emocionada i ha agraït poder estar aquí amb el seu públic. Públic que li ha regalat un sold out en el seu únic concert a Catalunya d’aquest any. Sold outs que molt probablement seguirà acumulant en la resta de concerts que li queden per l’Estat abans de creuar l’Atlàntic.

  • Artista: Diana Krall
  • Festival: Festival de Pedralbes
  • Data: Dissabte 23-7-22
  • Lloc: Jardins de Pedralbes

 

diana krall 2022 Barcelona jazz Festival Pedralbes en escena magazine

diana krall 2022 Barcelona jazz Festival Pedralbes

diana krall 2022 Barcelona jazz Festival Pedralbes concert