aphonia Anime theatre circ festes de la merce
Animé Theatre – Aphonia © En Escena

 

L’Animé Theatre presenta Aphonia al Parc de la Ciutadella

Dins de la programació de les Festes de la Mercè vam veure Aphonia de la companyia Animé Theatre amb Lali Ribalta i David Piñol.

Aquest projecte va néixer amb la finalitat d’apropar la música clàssica, en especial l’òpera, al públic. Eliminant la quarta paret i a través de la comèdia i sentit de l’humor es va buscar que la gent s’impliqués amb la història, posant de manifest el paper que té tant l’home com la dona en el món de la música clàssica.

Així, l’espectacle comença amb el director d’orquestra conduint el metrònom pel parc, que com el flautista d’Amelin, vfa que el públic el segueixi cap a l’escenari. Per un altre cantó, apareix la seva ajudant fent ondejar una bandera, marcant les bases de la història. El maestro, director d’orquestra esbojarrat i narcissista vol conduir una òpera però és precisament la seva ajudant, que pot semblar distreta o poc professional, qui acaba salvant la funció.

Aphonia té un missatge femení perquè en el món de l’òpera sempre sol ser la figura masculina qui està davant, però en l’obra veiem que qui salva de tots els embolics al director és precisament qui està a segona fila.

Com a resultat, el públic acaba sent còmplice en la història, recriminant-li al director la seva actitud. A la vegada que passa una bona estona, surt a escena amb els actors i els ajuda a poder acabar la òpera. La comèdia està servida.

Si voleu conèixer més en profunditat els projectes de l’Animé Theatre, aquí teniu el seu instagram.

 

  • Artista: Animé Theatre – Aphonia
  • Data: Dilluns 24-9-18
  • Lloc: Parc de la Ciutadella

 

Anime theatre laia andreu photography circ

Anime theatre aphonia la merce

Anime theatre en escena magazine

laia andreu theatre Anime aphonia