Paul Anka 2022 Festival Pedralbes Barcelona concert laia andreu photography
Paul Anka © En Escena

Dimarts es va viure una nit solidària als Jardins de Pedralbes. Com cada any, el Festival de Pedralbes organitza una nit solidària en col.laboració amb l’Hospital Sant Joan de Déu on la recaudació va pels diferents projectes de l’hospital. Enguany, s’ha dedicat a seguir impulsant les tasques que realitza el SJD Pediatric Cancer Center de Barcelona, inaugurat el passat 16 de juny. Martín Pérez, director del festival va anunciar que és la nit més esperada, la més il.lusionant. Perquè per ell no hi ha res més important que col.laborar amb una institució com aquesta i a més, és un orgull que l’entitat es trobi a casa nostra. Paraules que van fer arrencar un aplaudiment per part del públic. Una unió que festival i hospital van forjar ara fa 4 anys i que esperen que es perpetuï en el temps.

Pérez no va deixar escapar l’oportunitat de fer referència als 10 anys de vida del Festival Pedralbes. Per l’organització és molt emocionant. Que grans artistes realitzin un concert en un jardí semblava que només passés a Londres o Nova York, però també passa a la nostra ciutat. Recorda els començaments com uns inicis complicats que van topar amb certa reticència; no s’entenia un festival d’estiu d’aquestes característiques realitzat en un lloc on la gent no estigués estiuejant. Després d’una dècada, i amb més de 540.000 persones que han trepitjat el festival, creu que és un orgull d’aquesta ciutat perquè s’ha aconseguit posar el festival en el mapa. I fins i tot, han arribat a guanyar el premi al Millor Festival d’Espanya. A més a més, ha volgut fer menció especial a les gairebé 700 persones de l’equip, elogiant la seva implicació i compromís amb el projecte.

 

“La nit més esperada, més il.lusionant” comenta Martín Pérez, director del Festival Pedralbes 

Manel del Castillo, director gerent de l’Hospital Sant Joan de Déu va comentar orgullós que l’ocupació del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona ja és del 80%. Dels quals un 30% són infants de fora de l’estat espanyol. Una nit doncs d’agrair les donacions de centenars de persones, moltes de les quals es trobaven entre el públic. I així, es va passar a visionar un vídeo de què és i significa el centre: un projecte de tots i per a tots. Un somni fet realitat per aquells que es dediquen a lluitar sense descans, qui cuida, investiga… I sense oblidar aquells que ens han deixat abans d’hora i aquells que encara no saben que els necessitaran.

Però una nit a Pedralbes sense música no es pot contemplar, així que acte seguit una colla de músics van fer presència a l’escenari. Amb la melodia de My way començava la segona part de la nit, el concert més esperat de la vetllada. Veure en directe Paul Anka, la llegenda d’Ottawa, ídol de masses dels anys 60 i 70. Autor d’èxits com Put your head on my shoulders i de la versió anglesa de My way, popularitzada internacionalment per Frank Sinatra, acumula a la seva esquena més de 80 milions d’àlbums venuts. I així és com se’l va recordar en un vídeo.

 

Paul Anka és autor d’èxits com Put your head on my shoulders i de la versió anglesa de My way

Al finalitzar la peça audiovisual, va arribar el moment més esperat. Per sorpresa dels assistents i mentre tothom estava pendent de la pantalla, el cantant va aparèixer entre el públic per cantar el seu tema popular Diana. Tot el públic va posar-se dempeus ovacionant-lo i mentre es movia entre la gent, Paul Anka es va dirigir a l’escenari entonant I’m so young and you’re so old… Ja on stage va arribar el torn de You are my destiny. Passejant-se per tot l’escenari, va demostrar que encara està en forma tot i entrar aquest 30 de juliol a la nova dècada, els 80. Tampoc va faltar Kiddy Kiddy Kiss me, el famós duet amb Rita Pavone però aquesta nit sense ella. Clàssic rera clàssic, el cantant no va defraudar a un públic que porta seguint-lo durant anys i que un cop més ha pogut disfrutar de la seva presència però aquest cop en la proximitat que donen els jardins de Pedralbes.

 

  • Artista: Paul Anka
  • Festival: Festival de Pedralbes
  • Data: Dimarts 12-7-22
  • Lloc: Jardins de Pedralbes

 

Festival Pedralbes Paul Anka Barcelona concert Hospital Sant Joan de Deu Martin Perez Manel del Castillo 2022
Martín Pérez & Manel del Castillo © En Escena

2022 Festival Pedralbes Paul Anka Barcelona concert Hospital Sant Joan de Deu Martin Perez Manel del Castillo

2022 Festival Pedralbes Paul Anka Barcelona concert

Paul Anka Festival Pedralbes Barcelona concierto publico 2022

Paul Anka 2022 Festival Pedralbes Barcelona concert en escena magazine

Paul Anka Festival Pedralbes 2022 Barcelona concert

Paul Anka 2022 Festival Pedralbes Barcelona concert

Paul Anka Festival Pedralbes Barcelona concert 2022

Paul Anka 2022 Festival Pedralbes Barcelona concierto laia andreu photography

Paul Anka Festival Pedralbes Barcelona concert on stage 2022

Paul Anka Festival Pedralbes Barcelona concierto 2022

Paul Anka Festival Pedralbes Barcelona 2022 concierto

Paul Anka Festival Pedralbes Barcelona 2022 concert

2022 Paul Anka Festival Pedralbes Barcelona concert cantant

2022 Paul Anka Festival Pedralbes Barcelona concierto

2022 Paul Anka Festival Pedralbes Barcelona public concert

2022 Paul Anka Festival Pedralbes Barcelona concert

2022 Paul Anka Festival Pedralbes Barcelona concert artista

Paul Anka Festival Pedralbes 2022 Barcelona concierto

2022 Paul Anka Festival Pedralbes Barcelona concert Diana

2022 Paul Anka Festival Pedralbes public Barcelona concert

2022 Paul Anka Festival Pedralbes Barcelona concert on stage