EN ESCENA: Nou magazine de l’espectacle i l’escena musical

                                                                        Especialitzat en música i arts escèniques

 

En Escena neix en l’era de la “post” pandèmia, on la cultura i el seu accés prenen més importància que mai. La cultura és créixer, evolucionar i descobrir-se a un mateix a través de la música, el teatre… És entreteniment, disfrutar; com també emocionar-se, patir i conmoure’s. Però també educa, transmet i inculca valors. Així doncs, la cultura esdevé necessària, imprescindible.

 

Però… Què és En Escena?

 

logo blog musica i arts esceniques En Escena

En Escena es crea amb la intenció de mostrar el teixit cultural que té Barcelona i tot Catalunya, centrant-se principalment en la música i les arts escèniques. De manera que aquí hi podràs trobar una petita crònica per poder reviure el moment o potser descobrir un nou projecte, grup o festival. Des dels espectacles o concerts més emblemàtics, a obres o projectes més de petit format que a vegades poden passar més desapercebuts entre tanta oferta cultural; es vol que aquest sigui el seu espai també.

 

La intenció d’En Escena és que aquest sigui un lloc de trobada per tota aquella gent amant del teatre, la dansa, la música… tant per recordar els espectacles que ens han emocionat com a espectadors, com per descobrir nous talents o peces escèniques; per poder seguir disfrutant i apassionant-nos amb la cultura i la seva gent.

 

logo en escena blog

 

En Escena neix en un context complicat per tota la societat i en especial pel sector de la cultura. Esperem que en aquesta nova normalitat i malgrat totes les restriccions, la cultura torni a trobar el seu lloc i la ciutadania pugui tornar a gaudir-ne. Així doncs, en Escena vol estar a allà aportant el seu granet de sorra perquè la cultura es recuperi i ens torni a fer vibrar com sempre ho ha fet. Així que,

 

ens veiem en escena.

 

Laia Andreu

En Escena