Trapezi circo no ato en escena magazine
A salto alto – Circonoato // Trapezi de Reus 2019 © En Escena

Un Trapezi amb molta embranzida

Del 9 al 12 de maig de 2019 va tenir lloc la 23ª edició de la Fira de Trapezi de Reus. En aquesta edició, el festival va comptar amb 22 espectacles programats de 31 companyies, de les quals 12 eren extrangeres vingudes des de Bèlgica, Itàlia o Brasil.

La Fira de Trapezi és una gran festa per mostrar internacionalment la gran fira del circ a Catalunya. I com sempre, el Trapezi va aconseguir un èxit de públic rotund. Com a resultat, els carrers, places i teatres van acabar plens de gom a gom.

Entre molts espectacles, en primer lloc vam poder assistir a la representació de A sombra de la companyia Atirogijo Circ, composta per Guillem Vizcaino i Mari Paz Arango. Amb els seus malebarismes i acrobàcies a l’aire, l’espectacle vol mostrar noves formes d’expressió. A través dels objectes es vol que el públic pugui connectar amb els personatges a més de traslladar-se al seu món particular.

 

Acrobàcies, trapezis i humor

Del trapezi ens endinsem a les acrobàcies en grup amb Circo No Ato amb el seu A salto altoEntre gentilezas e extermínios. Amb Camila Krishna, Carol Costa, Luís Fernando Martins, Mário Martins, Natássia Vello, Rafael Garrido i Ipojucan Ícaro. Utilitzant l’humor i la paròdia com a base, la interacció cos a cos entre els 7 personatges de la història ens van anar portant a una altra realitat no terrenal.

El duet còmic format per Pablo Domichovsky i Sasha Agranov, ens van presentar Davaii. Un espectacle irònic i divertit que consistia en jugar amb l’equilibri entre el dolor i també l’alegria. Com si fos un joc de rol, la relació entre els dos protagonistes s’anava transformant a mesura que certs elements, com la corda i els punyals, s’afegien a la narració.

Finalment, qui no podia faltar a Trapezi com cada any és l’Escola Rogelio Rivel amb el seu espectacle Krash 19 dins el Projecte Tortuga. Els alumnes ens van mostar com convivien entre ells, com si d’una tribu es tractés. Així que a través de la dansa, la roda i les acrobàcies ens van obrir les portes al seu cau.

 

  • Event: Trapezi
  • Data: Del 9 al 12 de 05/19
  • Lloc: Reus

 

laia andreu photography fira Trapezi circ atirofijo
A sombra – Atirofijo Circ // Trapezi de Reus 2019 © En Escena
davaii 2019 Trapezi fira circ
Davaii – Domichovsky & Agranov // Trapezi de Reus 2019 © En Escena
fira Trapezi rogelio rivel 2019
Krash19 – Escola Rogelio Rivel // Trapezi de Reus 2019 © En Escena
fira Trapezi reus circ 2019
Trapezi de Reus 2019 © En Escena